Biografia

biowebVaig nàixer un 15 de novembre a la Vall d’Uixó. Vaig estudiar al col·legi públic Cervantes, participant al Consell Escolar. Els estudis d’ESO i Batxillerat els vaig fer a l’IES Honori Garcia i després d’aprovar la PAU vaig poder emprendre els estudis universitaris que sempre havia volgut, a la Facultat d’Economia de la Universitat de València.

 

Els anys de carrera els vaig compatibilitzar amb un treball de caps de setmana per col·laborar a casa, a la vegada que participativa als sindicats estudiantils i em comprometia amb Joves Socialistes al assumir la secretaria general de la Vall d’Uixó.

 

Quan em vaig llicenciar en Económiques també vaig ser escollida pels meus companys i companyes per dirigir Joves Socialistes de la provincia de Castelló. Soc màster en Tributació pel Col·legi d’Economistes de València i des de 2013 forme part de la direcció de Juventudes Socialistas de España, que encapçala l’asturià Nino Torre.

 

Ara assumisc aquest nou repte en la meua vida amb l’objectiu de retornar als vallers i valleres el prestigi de ser de la Vall d’Uixó. I en aquest camí us demane que m’acompanyeu.